Digipage

Click here to edit subtitle

Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

11 Comments

Reply Hennie
12:41 AM on November 29, 2013 
Mijn werk op jouw site, mooie foto's door jou gemaakt, een stimulerende samenwerking!
Hennie Labrie, parelsenzo
Reply astrid
3:50 AM on June 3, 2013 
Hoi,

Ik kijk elke dag of de foto's er al op staan van afgelopen zaterdag! Ik was er erg blij mee..

dankjewel
Reply sihem
12:21 PM on May 18, 2013 
Hallo Dijane,

Ik heb een hele leuke dag gehad op moederdag. De foto's zien er heel leuk uit en kan niet wachten om ze het in het echt te zien.
Waar kan ik aangeven welke foto ik uitgeprint wil? Heel erg bedankt nog voor de begeleiding ik ben heel tevreden.

Groetjes,

Sihem
Reply Jenny Lilipaly
4:04 AM on May 18, 2013 
De foto's zijn supermooi geworden van de Ici Paris moederdag actie, ik ben er heel blij mee. Zeker ook die foto's met mijn zoontje. Ik weet alleen niet wat er nu gaat gebeuren, 1 foto krijg je zoiezo toch? Ik hoor graag van u.

Groeten Jenny
Reply Prithvi Debidien
11:27 AM on March 6, 2013 
Lieve Dijana,
Wat een geweldig leuke, maar vooral met prachtige resultaat, fotoshoot heb ik bij jou gehad! Je kent de kneepjes van het vak doordat je zelf model bent geweest, maar dat is alleen een extraatje, je weet precies wat je moet doen en zeggen om het beste uit een model te krijgen. En aan de rest van je werk te zien, is het niet alleen geweldig voor modellen om door jou gefotografeerd te worden, maar ook voor andere reportages, zoals trouwerijen. Echt klasse werk lever je Dijana en mij zie je zeker in de toekomst terug!!
Veel liefs en dank je wel voor alles!
XXX Prithvi
Reply Piet en Diana
10:00 AM on February 3, 2013 
Hoi Dijana,
Wij hebben een geweldige trouwdag gehad mede dankzij jou. Je hebt een geweldige fotoreportage gemaakt op onze huwelijksdag. De mooiste momenten van de dag heb je vastgelegd in een schitterend album, waar wij hopelijk nog jaren plezier van zullen hebben. Nogmaals ontzettend bedankt voor de onvergetelijke dag, veel liefs Piet Diana en de kids
Reply THEA Pattiasina
3:37 AM on October 31, 2012 
Hoi lieve Dijana ik wil je nog bedanken voor de mooie trouwreportage die je van ons gemaakt hebt . Wat een topfotografe ben jij ! De foto's zeggen genoeg . Wij hebben genoten van jou , zoals jij foto's maakt. Door jou hebben wij de mooiste herinnering van onze trouwdag , met zulke mooie foto's . Je bent echt heel goed in fotograferen . Ook ik zal vrienden en kennissen het doorgeven om jou als fotografe te nemen . Ik heb je andere foto's ook bekeken . Ze hebben allemaal de goede keuze gemaakt . Dat kun je wel zien aan de foto's !!!!!! Ik wens voor jou nog veel meer werk in het fotograferen van trouwerijen enz . Dank je lieve Dijana , veel liefs van Thea en Sukri
Reply Joey en Cindy
11:07 AM on October 28, 2012 
Hee Dijana,

bedankt voor de mooie huwelijksreportage! Het was een fantastische dag. Je had erg veel inspiratie en goede ideeŽn voor geschikte locaties om de trouwfoto's te maken. Verder vonden wij het ook erg mooi hoe je hebt nagedacht over de composities en de lichtval. Ook het boek waarin deze foto's zijn samengevoegd, heb je precies aangepast aan de stijl en de kleuren van onze bruiloft.
Het kon niet beter, super bedankt voor alles!

Liefs,
Joey en Cindy
Reply John en Siela
4:53 AM on September 24, 2012 
Hoi Dijana,
Dank voor de prachtige huwelijksreportage! Ondanks wij ons huwelijk niet groots wilde vieren, voelde het met het prachtige album groots aan. Mede door je professionaliteit en je oog voor details heb je een superr mooi trouwalbum afgeleverd, waarvoor nogmaals onze dank! Ik zal je zeker promoten bij familie, vrienden en kennissen. Je bent het meer dan waard.
Ga zo door!
Groet,
Siela en John van der Helm
Reply sasa en davina puklavec
2:31 PM on June 10, 2012 
hallo dijana
we willen je bedanken voor de super leuke dag heel ontspannen gegaan allemaal.
en vooral voor het mooie boek we zijn er erg blij mee erg mooi geworden.
we hebben er erg positieve reacties op gekregen van familie en vrienden.
verder wensen we jou erg veel succes met bruidsfotografie voor in de toekomst.
groetjes van sasa en davina puklavec